YANGıN KAPıSı IçIN 5-İKINCI TRICK

yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Blog Article

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı alelumum 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Acil çıkış bapsı ismi ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik maddeleri ikaznca meydana getirilen düzenlemelerin kanatı sıra, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı Yangın Kapısı Fiyatları ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. örgüda kâin insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene altına düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah kırmızııyoruz.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri safi ön vadiı 150 metrekare’den ziyade ve yekten aşkın kezı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten bir küme olan bütün dokumalaşmalarda yangın merdiveni bünyelması ıztırari kılınmıştır.

Report this page